Duurzaam de toekomst tegemoet met Maxus en TDC!

Met het merk Maxus heeft TDC Bedrijfswagens haar aanbod verruimt. Het merk dat wordt geproduceerd door SAIC Motor breidt zich op dit moment snel uit binnen Europa. Met een totale productie van 7 miljoen voertuigen op jaarbasis en met een marktaandeel van 24% is SAIC Motor één van de grotere autofabrikanten. 

Maak kennis met de elektrische bedrijfswagens van Maxus

Maxus heeft verschillende typen voertuigen. Zo is er voor elke inzet een geschikt type Maxus bestelwagen beschikbaar. 

 Met de kleinere eDeliver 3 zet Maxus in op de toekomstgerichte ondernemers en bedrijven. De eDeliver 3 zit met ongeveer 5-7 m3 laadvermogen qua formaat tussen de Volkswagen Caddy en Volkswagen Transporter en is verkrijgbaar in verschillende varianten en accuversies. 

De grote voordelen van een Maxus ten opzichte van andere merken zijn de actieradius van de voertuigen en de standaard zeer rijke uitrusting. Elke Maxus is namelijk standaard al heel compleet. De eDeliver 3 is standaard onder andere voorzien van een multifunctioneel stuurwiel, cruise control, parkeersensoren achter en DAB+ radio. 

Halverwege 2021 volgt de eDeliver 9, een groter model wat te vergelijken is met de MAN eTGE, Volkswagen eCrafter, en de elektrische variant van de Ford Transit en de Mercedes-Benz Sprinter.

Specificaties Maxus

  • 100% elektrisch
  • Accu range tot 342* km bij de eDeliver3
  • Accu range tot 296* km bij de eDeliver9
  • Duurzame Ternary Lithium Ion-accu’s
  • Ruim laadvermogen

*volgens WLTP

Eigentijds en multi-inzetbaar

De elektrische bestelwagens van Maxus brengen niet alleen gebruikersgemak en milieuvriendelijk samen, maar ogen ook nog eens eigentijds en dynamisch. Strakke lijnen en een vlot uiterlijk en interieur zorgen voor een opvallend verschijning. De drie neutrale standaardkleuren bieden je de mogelijkheid om je huisstijl, logo of contactgegevens goed naar voren te laten komen. De verschillende modellen staan bekend om hun wendbaarheid, snel laden en lossen, gemakkelijk parkeren etc.

Vooral in stedelijke omgevingen, waar veelvuldig transport op korte afstand plaatsvindt, worden milieunormen steeds strenger. Juist daar streven overheden en bedrijven naar transport met zero emissie en biedt elektrisch transport de uitkomst, want zero emissie spaart het milieu en met de elektrische Maxus bent u in elke stad welkom. 

Fiscaal voordeel

De Maxus is niet alleen aantrekkelijk voor het milieu, maar is ook fiscaal voordelig. Doordat deze bestelwagen 100% elektrisch is zijn er een aantal fiscale voordelen. 

  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijteling (slechts 8% per jaar o.b.v. investering tot €50.000,-)
  • Per gemeente subsidiemogelijkheden

Fiscale voordelen kunnen per organisatie erg verschillen. Het is daarom aan te bevalen om de fiscale voordelen in samenspraak met onze verkoop adviseur en /of uw boekhouder te bespreken. 

Maxus eDeliver3

Voor meer informatie

Maxus eDeliver9

Voor meer informatie
Scroll naar top