De 100% elektrische Maxus eDeliver3

De Maxus eDeliver3 is een bestelwagen zonder CO2-uitstoot, zonder fossiele brandstof, een stille elektromotor en weinig onderhoud en hiermee die ideale compacte bedrijfswagen.

Milieuvriendelijk transport heeft de toekomst en is ideaal voor kortere afstanden. De 100% elektrische eDeliver3 speelt hierop in en is geschikt voor onder andere stadsverkeer, gemeenten, overheden, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, hoveniers en pakketdiensten. Deze bestelwagen is beschikbaar in verschillende modellen en maten. 

Hedendaags design

De karakteristieke voorkant en de dynamische belijning van de zijkanten accentueren het wendbare en compacte karakter van het voertuig. Hiermee heeft het voertuig een op-en-top hedendaags design. De auto is af-fabriek leverbaar in de kleuren wit, grijs metallic en black metallic.

Aan ruimte geen gebrek

De Maxus eDeliver3 is verkrijgbaar in twee verschillende typen.

Voor maximale wenbaarheid kies je de compacte versie met de korte wielbasis en laadvolume van 4,8 m3. Heb je doorgaans meer ruimte nodig, dan kies je de lange wielbasis met laadvolume van 6,3 m3. Laatstgenoemde biedt tot 1.020 kg bruto laadvermogen, wat uniek is voor bedrijfswagens binnen deze klasse.

Mooi detail: de laadruimte van de eDeliver3 is afgetemd op het standaard formaat van europallets. Bovendien zijn de vloer en wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt. 

Zorgeloos onderweg

Ergonomie en comfort

De Maxus eDeliver3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen geven alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat alle aandacht op de weg kan blijven.

Informatie en connectiviteit

Het overzichtelijke dashboard geeft in één oogopslag alle informatie die nodig is. Op het heldere scherm naast de snelheidsmeter geeft de boordcomputer de nodige gegevens weer. Het 7 inch touchscreen kan connecten met de smartphone en brengt zo connectiviteit op een veilige manier binnen handbereik.

Comfortabel rijden

Elektrisch rijden wordt comfortabel met de Maxus eDeliver3. De handige knop voor de automaat laat zich vlot bedienen.  Dankzij de stille elektromotor is het aangenaam stil in de cockpit. Het interieur valt op door de fijne afwerking en de complete standaard uitrusting. Airco, USB-aansluiting en een multifunctioneel stuurwiel, deze bestelwagen heeft het allemaal.

100% kracht en 0% uitstoot tot 342 km lang in stadsverkeer

De eDeliver3 is uitgerustmet een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 255 Nm. Daarmee zorgt de bestelwagen voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De auto heeft geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie).

De topsnelheid is begrensd op 120 Km/u.

Met de nieuwste Ternary Lithium Ion-accu, die vrijwel obeperkt oplaadbaar is, kom je verder. Maxus geeft je maar liefst acht jaar garantie op de accu*. Bovendien heb je de keuze uit twee accu capaciteiten: 35 of 53 kWh. Met de eDeliver3 kun je tot maar liefst 342 km volgens de WLTP-stadscyclus.

*vraag naar de garantie voorwaarden.

80% opladen in 45 minuten

AC opladen (wisselspanning)

De laadpoorten van de Maxus eDeliver3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 6 uur voor de accu van 35 kWh en 8 uur voor de accu van 53 kWh.

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Ternary Lithium Ion-accu laat tot 2.000 snellaadcycli toe.

Energie opwekken

De eDeliver3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie modi voor energierecuperatie (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren.

Bij aanschaf van een elektrisch voertuig kan een eigen laadsysteem interessant zijn. Hierin zijn diverse mogelijkheden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Meer informatie?

Proefrit maken?

Download de brochure

Veiligheid

Veiligheid is van levensbelang. Daarom is de eDeliver3 standaard uitgerust met een uitgebreid veiligheidspakket, met onder andere ABS, ESP en EBP. Deze systemen helpen om zowel Chauffeur, passagier(s) als andere weggebruikers veilig gebruik te laten maken van het wegennetwerk.

Remkrachtondersteuning (ABS)

ABS zorgt er bij het maken van een  noodstop voor dat de wielen tijdens het remmen niet bokkeren. Zo kan de chauffeur bij hard remmen nog steeds goed blijven sturen, om zo eventuele obstakels op de weg te vermijden.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van het voertuig als het nodig is om uit te wijken, bij verraderlijk wegdek of als het nodig is om een moeilijke bocht te maken.

Remkrachtverdeling (EBD)

EBD (Electronic Brakeforce Distribution) zorgt voor de juiste remkracht en de verdeling over de verschillende assen, ook in noodsituaties, afhankelijk van het gewicht van de lading in de laadruimte.

Remassistentie (BAS)

Het Brake Assist System verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat het voertuig sneller stil staat.

Sterke constructie

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Dit voertuig is van begin af aan ontworpen als een 100% elektrisch voertuig en daardoor is de accu veilig ingewerkt in het chassis. Airbags voor zowel de bestuurder als passagier maken de veiligheid in het voertuig helemaal compleet.

Scroll naar top